Shoppen in Hong Kong en Avenue of the Stars
Na ons bezoek aan het internetcafe (en de teleurstelling van het shoppen zijn we naar een shopping centre geweest. Kowloon, de inkopen die we niet gedaan hadden op de ladies market, hebben we hier gedaan). Gegeten bij Pizza Hut. Ik zwarte risotto en Dype een pizza. Ja, lezers it's all in the details
Daarna (inmiddels was het al tegen middennacht) moesten we naar huis, we vroegen aan een meisje welke bus we moesten hebben. Zij legde uit dat we moesten overstappen en was zelfs zo lief om met ons mee te gaan en op de overstaphalte helemaal met ons mee te lopen naar de andere halte. Ontzettend lief.
8 januari 2010
We hebben het rustig aan gedaan. We zijn naar de Symphony of lights geweest. Aan beide oevers van de rivier beweegt elke avond om 20.00 uur de verlichting van de gebouwen op klassieke muziek. Echt een toeristische attractie, maar je wilt Hong kong ook niet verlaten zonder het gezien te hebben. En toegegeven het is echt een cadeautje van de stad Hong Kong aan haar bezoekers.
Daarna hebben we gelopen over de Avenue of de stars, het Aziatische equivalent van de ‘Walk of Fame'. Maar dan met Aziatische sterren. Voor ons waren de enige bekenden Jackie Chan, John Woo en natuurlijk Bruce Lee! (Zie foto).
Daarna heerlijk gegeten!! En gezien waar Karishma altijd logeert....het prachtige enorme Sheraton...ach ja verschil moet er wezen!!!
Hey Parveen,
Ik ben benieuwd naar de foto's! Leuk al je verhalen te lezen;de laatste 7 kwamen nu opeens in m'n mailbox. Geniet ervan!
Hey P en D,
Pur je verhalen lijken wel een spannend boek en is heel erg onderhoudend om te lezen. Ik heb vandaag 7 mailtjes achter elkaar gelezen. Wat n ervaringen zeg. En ik vind jullie echt dapper met die camping torie, motten en ongedouchte scenes. Foto's ook erg mooi trouwens. Hier echt niet zoveel te beleven hoor, de normale hectiek vd dag. Nog steeds te koud en het houdt gewoon niet op met sneeuwen. Ben het net als de rest van Nederland echt zat. Voortdurend die boots aan, gevaarlijk op de weg en hopen dat je niet languit gaat. Verders heerst er weer van alles dus iedereen is zwak, ziek of misselijk. Nou, als jullie inmiddels heimwee hebben is dat dus nergens voor nodig...
Vermaak ze, en tot de vlg mail! xx Zorina