Alice Springs: Get me out(back)ta here!
20 januari 2010
Vandaag liggen we lekker in onze hotelkamer filmpjes te kijken. Er is in Alice Springs niets te doen, en ik zou er zo snel mogelijk weg willen. We gebruiken vandaag dus om alle kleren te wassen en lekker uit te rusten. Vanavond gaan we barbeque-en!
Ik ben een gelukkig mens, we hebben een fantastische trip (Ayer's Rock is Awesome, mate!!!!) achter de rug en nog zoveel mooie fantastische vooruitzichten. Het leven is geweldig!
|Dag Soeresh (alias Dype) en Parveen,
leuk dat jullie erg genieten terwijl wij hier het werk doen. Maar goed verschil moet er zijn. Wij volgen jullie fotoreportages en reisverhalen. Hier verder alles goed. De verhuizing naar het nieuwe pand vindt plaats op 5 februari. Dat is dus al snel. maar goed genieten jullie van de reis. wij volgen jullie.
\
groeten van je UWV collega's.
Hey Dype en parveen,
Het is vreselijk leuk om jullie reisverhalen te kunnen lezen.Ik kijk nu al uit naar het volgend reisverslag!
Heel veel plezier samen.
Brassa van Marianne
genieten jullie van het leven.Het is jullie gegund
de groeten
Lieverds,
Heb net vol genot jullie blogs gelezen...
Ik vind ze werkelijk fantastisch!.
Zo tof voor jullie: al die ervaringen, indrukken en geweldige momenten; werkelijk Gaaf! Wat een avontuur!.
Het is jullie zeker weten gegund en al helemaal geweldig om ons hier in 'besneeuwd-Nederland' op deze leuke manier op de hoogte te houden.
Ik vind dit een heerlijk Boek...
Heerlijk om te lezen dat jullie zo genieten...
Enjoy and Have Fun!!...
Een vreselijke dikke knuffel van Gita, Etienne&Tristan
Hey mates, keep them coming! Geweldige verhalen allemaal. Geniet lekker met jullie mee.
x
Hi jongens,
vandaag belde ik met mama en toen hoorde ik dat jullie al begonnnen zijn met jullie reis, ze zou mij jou site nog doorbellen, maar ik kon niet wachten en heb gegoogled, eerst kreeg ik Paarveen Babi maar haar moest ik natuurlijk niet hebben, toen maar doorgegoogled en waarempel ik vond jullie site.
Met ingehouden adem heb ik jullie berichten gelezen, wat een ervaring dit kan niemand jullie ontnemen, geniet met volle teugen.
Oeps ,al die motten en kangeroevlees, ach ja jullie zijn jong, ik heb de angst om misschien iets nieuws wat eten betreft te proberen.
Hier is het koud en glibberig, dus nogmaals geniet van de warmte en Par doe een hoed of petje op dat helpt tegen de hitte en drink veel water.
Zorgen jullie goed voor elkaar.
a big hug
Hey D&P,
Wat een avonturen allemaal zeg, helemaal te gek!!Lijkt net alsof ik erbij ben,hahahha.
Zo spannend en leuk geschreven, net een boek dat ik niet weg wil leggen!!!Kan niet wachten op de volgende bladzijden.
No worries mates!!!!Volgens mij leven jullie daar nu wel na,hahahaha.
Kus,
Zahira