perryendype.reismee.nl

Kuala Lumpur (7 t/m 10 maart 2010)

7 maart 2010

We vliegen om 15.00 naar Kuala Lumpur. We slapen uit (uitchecken in Azie hoeft pas rond 12.00 - 13.00) en doden de tijd in een Mall. We komen hier aan het eind van onze reis nog terug dus hoeven niet heel veel moeite te doen om vandaag nog van alles te zien.

Als we aankomen in Kuala Lumpur wordt het duidelijk dat je Azie én Azie hebt. Dit is toch wel weer even ander koek dan Hong Kong en/of Singapore...Onderweg naar het hotel zingt de buschauffeur uit volle borst mee met de radio, jammer dat het maleisisch is, anders hadden we met 'm meegedaan.In Kuala Lumour zitten we in het Royale Bintang (Geweldige tip van m'n ouders!!!). Bij dit Azie horen dus ook veel lagere prijzen en we laten ons met roomservice voor nog geen tientje heerlijk in de watten leggen.

8 maart 2010

Vandaag gaan we naar Jalan Alor, een straat vlak achter ons hotel met allerlei eettentjes (beetje te vergelijken met Blauwgron - voor de kenners) we kiezen het tentje wat er het meest fris uitziet en bestellen een fried rice. Daarna moeten we onze trips voor de komende maanden betalen en gaan naar Chinatown en The Central Market. Hier draait het allemaal om souvenirs, nep spullen en Oh My God wat is het goedkoop, wat een verademing na Australie en NZ.

9 maart 2010

Hier in Azie wassen we niet meer zelf, maar brengen we onze was weg. Vandaag halen we de was weer op en onderweg komen we langs de Times Square mall. In deze mall (tien verdiepingen hoog en in totaal 800 winkels) is ook een kermis gebouwd, inclusief een achtbaan(!). 's Avonds nemen we de monorail en raken een beetje verdwaald. Er is een taxichauffeur die ons voor het belachelijk hoge bedrag van 20 ringgit wel weer terug naar het hotel wil brengen. We zijn gewoon moe en laten ons met veel plezier oplichten....

siene hasnoe

Hi,Ladlee en Deepak,het is allemaal leuk en fijn voor jullie.Ik vind het heel leuk dat jullie zo van alles genieten, maar de laatste loodjes wegen heel zwaar voor mij.Grapje hoor. Ik gun jullie van harte nog de laatste dagen.Tot over 10 dagen.Nog 10 nachtjes slapen. Kusjes voor jullie beiden.